Εχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα επικοινώνησαν  με το σύλλογο κάτοικοι της περιοχής .
Το σκυλάκι, ένα αδύνατο δύστυχο αδέσποτο  είχε βρεθεί πριν λίγη ώρα κρεμασμένο σε περιοχή μεταξύ Αλικιανού , Αγιάς και Κυρτωμάδω,δίπλα σε κεντρικό δρόμο.
Ο κάτοικος που μας ενημέρωσε επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά του απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ούτε καν να το ξεκρεμάσουν από το δέντρο.
Χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε εμείς με το Α.Τ Χανίων και να ενημερώσουμε , ότι σήμερα απο το σημείο εκείνο θα περάσει πολλές φορές το τρενάκι με δεκάδες τουρίστες , οι οποίοι και θα δουν τα αξιοθέατα του νησιού μας , δηλαδή το κρεμασμένο σκυλί , ώστε να αποφασίσει η αστυνομία να κάνει  κάτι, όπως τελικά μας υποσχέθηκαν.
Πράγματι σήμερα το πρωί το σκυλάκι μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική υπηρεσία για τοξικολογικές εξετάσεις.

Δυστυχώς   άρχισαν και πάνε να απαγχονίζουν ζώα στα Χανιά, είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες,μετά το αποτρόπαιο έγκλημα στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου στη Σούδα,όπου κρέμασαν ένα σκυλάκι σε φρεάτιο , ενώ τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει η βάρβαρη αυτή πράξη-ή τουλάχιστον δεν είχαμε ενημερωθεί-σε αντίθεση με τα πρώτα χρόνια της δράσης μας που ο απαγχονισμός ήταν μια συνήθης πράξη.

Kαι αν η εικόνα είναι σκληρή,φανταστείτε την ψυχή του δράστη που υπέβαλλε το ζώο σε αυτό το μαρτύριο,αφήνοντάς το σε κοινή θέα…

Και για άλλη μια φορά κανείς δεν είδε και δεν ξέρει τίποτα….