Στο ” υπέροχο ” περιβάλλον του Αττικού Ζωολογικού Κήπου , άλλο ένα δελφίνι, το 6ο σε σύντομο χρονικό διάστημα , βρέθηκε νεκρό .

Στην δακρύβρεχτη ανακοίνωση του Γάλλου επιχειρηματία  για το θάνατο του δελφινιού  το παραμύθι δίνει και παίρνει .

http://www.atticapark.com/el/news/efyge-o-ntelfi-agaphmeno-mas-rinodelfino.1167.html

Θέλουμε να δώσουμε  τα συλλυπητήριά μας  στην Κυβέρνηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς !!!  γιατί νοιώθουμε το πόνο της  για την απώλεια του δελφινιού , ίδιον με το πόνο  του Γάλλου, και ιδιαίτερα στους υπουργούς  , τέως και νυν , Π.Λαφαζάνη ,Π. Σκουρλέτη , Γ. Τσιρώνη (οικολόγος )  ,Ε. Αποστόλου ,Μ. Μπόλαρη  , που έμπλεοι  αγάπης για το περιβάλλον και τα πλάσματά του έκαναν  ,ο, τι περνούσε απο το χέρι τους για να απαγορεύσουν την είσοδο των κητωδών στην χώρα μας , όπως προεκλογικά μας έταζαν και πολλοί τους ψήφισαν γι αυτό , αλλά δυστυχώς αναγκάστηκαν  βρε παιδί μου ,λόγω μνημονίου  ντε , να δώσουν την άδεια στον επιχειρηματία  για το καλό της χώρας , ο εστί μεθερμηνευόμενο ,  για το καλό της τσέπης του .

Άξιοι, και εις ανώτερα!

Όχι , ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι , για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ  «ΠΑΡΚΟΥ»

Η αιχμαλωσία -και οι συνέπειές της-  όλων αυτών των περήφανων ζώων  του ωκεανού και των τροπικών δασών , δελφινιών , ελεφάντων, τίγρεων κλπ είναι έγκλημα εις βάρος τους.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία