Σήμερα το πρωί η ομοσπονδία έλαβε επώνυμη καταγγελία για άθλιες συνθήκες διαβίωσης δύο σκύλων και 5 κουταβιών σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου.
Μετά απο συντονισμένες προσπάθειές μας με το Α.Τ. Κισσάμου οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, διαπίστωσαν τις εξαιρετικά άσχημες συνθήκες που διαβίωναν οι 7 σκύλοι και προχώρησαν στην σύλληψη του ιδιοκτήτη τους- βεβαίωσαν δε και όλα τα διοικητικά πρόστιμα ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ .
Για το θηλυκό σκυλάκι και τα  5 μικρά  κουτάβια ελήφθη ειδική μέριμνα για την φροντίδα τους με την γραπτή συμφωνία του ιδιοκτήτη τους .
Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό κ. Χατζή για την άμεση κινητοποίησή του καθώς και  τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κισσάμου για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης .
Να υπενθυμίσουμε , ότι μετά απο παρέμβασή μας , στα αστυνομικά τμήματα του νομού Χανίων έχει οριστεί εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων ειδικός αστυνομικός για την παρακολούθηση των περιστατικών κακοποίησης ζώων ενώ σχεδόν στο σύνολό τους στους αστυνομικούς έχει παρουσιαστεί αναλυτικά η νομοθεσία της χώρας μας που αφορά στα ζώα γενικά .
για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη