Το Σάββατο 20 Αυγούστου με πρωτοβουλία του συλλόγου διοργανώθηκε βραδιά χορτοφαγίας στο Hag στο Κουμ Καπί.

Καλεσμένος μας ήταν ο γνωστός green chef Νίκος Γαιτάνος,που μας ετοίμασε ένα διαφορετικό street food με αγνά υλικά,χωρίς κρέας,που όμως ενθουσίασαν ακόμα και τους αμύητους στη χορτοφαγική διατροφή.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη,κάποια πιάτα εξαντλήθηκαν από νωρίς,ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξία της χορτοφαγικής διατροφής και για τα βασανιστήρια που υποβάλλονται τα παραγωγικά ζώα μέχρι να καταλήξουν στο πιάτο μας…

Πιτόγυρα,φαλάφελ και Βurger,διαφορετικά από ότι τα έχουμε συνηθίσει,που όμως ικανοποίησαν ακόμα και απαιτητικούς ουρανίσκους.

Και όπως είπε και ένας πελάτης:”O πιτόγυρος είναι must στην Ελλάδα,αλλά οι vegan είναι δύναμη”.

Μετά την εκδήλωση λάβαμε πολλά μηνύματα για την επανάληψη της βραδιάς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βάλαμε ένα λιθαράκι ώστε ο κόσμος να γνωρίσει και-γιατί όχι;-να υιοθετήσει τη χορτοφαγική διατροφή ,που πέρα από την ηθική της διάσταση,ωφελεί την υγεία μας και το περιβάλλον.

Go vegan λοιπόν….

Ευχαριστούμε το Νίκο Γαιτάνο για τη μοναδική βραδιά,τους ιδιοκτήτες του Hag που αγκάλιασαν την ιδέα μας και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας….

Με το Νίκο Γαιτάνο,το ραντεβού μας ανανεώθηκε..

o Nίκος Γαιτάνος με το σεφ του Hag…

Δείτε το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης