O φιλοζωικός σύλλογος “η προστασία των ζώων” ευχαριστεί θερμά τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων που βρίσκεται στο πλάι όλων των εθελοντικών οργανώσεων και δομών της πόλης και τις υποστηρίζει αδιάκοπα, τόσο σε θεσμικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Καθώς οι προκλήσεις της εποχής μας για όλες τις εθελοντικές ομάδες είναι πολλές, είναι σπουδαίο – στο έργο που καθένας από εμάς έχει επιλέξει να υπηρετεί – να έχουμε συνοδοιπόρο τον κορυφαίο επιστημονικό σύλλογο της πόλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση των εσόδων από τις τρεις παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Τομέα Πολιτισμού σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε φορείς που χρειάζονται την στήριξη όλων μας. Ανάμεσα στους φορείς αυτούς, είναι και ο σύλλογός μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά.

*Ο σύλλογος «η προστασία των ζώων» αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές, δεν χρηματοδοτείται από κρατικούς ή ευρωπαϊκούς φορείς και το έργο του στηρίζεται αποκλειστικά στην προσωπική εργασία και την οικονομική υποστήριξη των εθελοντών μελών και φίλων του.

.

(βίντεο  από το flashnews.gr)