Με σύνθημα “Παντού μαζί “ διοργανώνουμε την Δευτέρα , 2 Νοεμβρίου στο καφέ-bar B>GUEST ,Ακτή Μιαούλη 4, κοντά στο Θέατρο Βλησίδη , στο Κούμ Καπί  στις 4 η ώρα το απόγευματάκι μια διαφορετική εκδήλωση και καλούμε όλους του κηδεμόνες κατοικιδίων να περάσουμε λίγες ώρες ανέμελες μαζί με τα κατοικίδιά μας πίνοντας το καφεδάκι μας και γιατί όχι κουτσομπολεύοντας πολλά και διάφορα.

 Στους τετράποδους φίλους μας θα προσφέρουμε νόστιμα μπισκοτάκια και πολλή αγάπη.

Μπορεί ο καιρός να μας τα μουσκέψει λίγο  όμως το έχουμε και αυτό προβλέψει.

Πολύχρωμα μπαλόνια με το moto   ” παντού μαζί” θα μεταφέρουν  και σε άλλους συμπολίτες μας το μήνυμά μας .

Θα υπάρχει χρήσιμο και ενημερωτικό υλικό που απαντά σε πολλά ερωτήματά μας σχετικά με τα ζώα γιατί πολλές η φορές η άγνοια ή η μη σωστή ενημέρωση δημιουργεί μυθοπλασίες.

Ο βαθύτερος στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να ρίξουμε τον σπόρο, ώστε τα Χανιά να γίνουν μια πόλη ακόμη πιο φιλική απέναντι στα ζώα.

Να αρχίσουν να σπάνε οι προκαταλήψεις , να συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο η σχέση μας απέναντι στα ζώα , τα οποία μόνο μας προσφέρουν σε πολλαπλά επίπεδα.

Να γίνουν τα Χανιά μια ευρωπαϊκή πόλη.

Γιατί σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη υπάρχουν παντού  εστιατόρια, καφετέριες, πάρκα , θάλασσες ,όπου οι κηδεμόνες ζώων είναι μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Αυτό που σε μας είναι κανόνας, η απαγόρευση δηλαδή των ζώων σε τέτοιους χώρους, στην Ευρώπη – όπου και ανήκουμε- είναι η καθημερινότητα.

Καιρός λοιπόν να γίνει αυτό και στην Ελλάδα.

Τα ζώα δεν μολύνουν, δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον, δεν ενοχλούν.

Μόνο δίνουν , δίνουν απλόχερα τα πάντα ακόμη και την ζωή τους.

Όλοι λοιπόν την Δευτέρα , 2 Νοέμβρη ΣΤΙς 4μμ στο B GUEST.

Διασκεδάζουμε, ενημερώνουμε, ευαισθητοποιούμε ,διεκδικούμε.

Παντού Μαζί.

 Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων η Προστασία των Ζώων