O greenchef Νίκος Γαϊτάνος και o σύλλογός μας,συνεχίζουμε την άκρως επιτυχημένη προσπάθεια του ξεκινήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι για να σας μυήσουμε σε μοναδικές αναίμακτες και απόλυτα υγιεινές γεύσεις.

Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το εστιατόριο B>GUEST και τον σεφ Γρηγόρη Νταβράνη διοργανώνουμε μία μοναδική βραδιά με Vegan (νηστίσιμο) street food από 5 διαφορετικές χώρες.

Σας περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου,από τις πέντε το απόγευμα στην Ακτή Μιαούλη 4 & Μεσολογγίου στο Κουμ Καπί.

Θα μοιραστεί και ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον βιγκανισμό.

Το μενού περιλαμβάνει:
Ελλάδα: πίτα με γύρο από μανιτάρια πλευρώτους και φυτικό τζατζίκι
Αγγλία: To-fish n chips με φυτική tartare sauce
Ταϊλάνδη: bahn me μπαγκέτα με γλυκόξινη σόγια και μαριναρισμένα λαχανικά
Μεξικό: bouritos με jack fruit, σάλτσα από κόκκινα φασόλια και γουακαμόλε
Γαλλία: Vegan κρέπες με σοκολάτα

τηλέφωνο κρατήσεων 28210 26134

**Ο Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία στα περισσότερα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, (Υγεία- Οικολογία, Avocado, Yi) και σε χορτοφαγικά εστιατόρια του Λονδίνου (Organic for the people, Norman’s coach n’ horses, vegan hippo) ενώ τα τελευταία χρονιά είναι headchef στο Rosebud στην Αθήνα και στο rOOTS στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο “Goji Vegetarian Cafe” στο York της Αγγλίας και είναι Consultant chef στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και της Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού. Τέλος, είναι ιδιοκτήτης στις ιστοσελίδες www.greenchef.gr και www.nikosgaitanos.com