Με υπουργική απόφαση υπογεγραμμένη από τους υπουργούς Ε. Αποστόλου και Γ. Τσιρώνη δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι Πράσινοι, αποφασίστηκε με απίστευτη κυνικότητα να επιτραπεί ο βασανισμός των ζώων και η σφαγή τους χωρίς αναισθησία με τις γνωστές μεθόδους χαλάλ και κοσερ αλλά και κάθε θρησκευτική τελετουργική σφαγή χάριν … της επενδυτικής πολιτικής της Κυβέρνησης, βασισμένης βεβαίως στο αίμα χιλιάδων ζώων.

Δεν άντεξαν επίσης την ήττα τους, όταν η Εισαγγελία Καβάλας, βασισμένη στην νομοθεσία μας, σταμάτησε την σφαγή 200 αμνοεριφίων στην Καβάλα με τις ως άνω μεθόδους.

Αναρωτιόμαστε από πότε μια υπουργική απόφαση είναι ανώτερη από τον νόμο, που απαγορεύει τον βασανισμό των ζώων;

Αναρωτιόμαστε, αν η ισχνότατη πλειοψηφία της μιας ψήφου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που μεθόδευσαν οι υπουργοί του ΥΠΑΑΤ για να έχουν επίφαση νομιμότητας, τους δίνει το δικαίωμα να βασανίζουν ζώα;

Να μην ξεχάσουμε και την απειλή του γραφικού ραβίνου, μέσα από την οποία εκφραζόταν και η σιγουριά, ότι η σφαγή χωρίς αναισθησία θα επιτραπεί.

Να διευκρινίσουμε εδώ το αυτονόητο, ότι τασσόμαστε εναντίον κάθε σφαγής ζώου χωρίς αναισθησία, όποια θρησκεία κι αν το επιβάλλει αυτό.

Καλούμε δε τις αρμόδιες Εισαγγελίες και Κτηνιατρικές Υπηρεσίες να αψηφήσουν την υπουργική απόφαση και να τηρήσουν τον νόμο, ως οφείλουν.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μηνύονται, όπως ο κάθε πολίτης, που τον παραβιάζει.
Η συνέχεια στα ελληνικά δικαστήρια και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

“Μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις”, όπως διδάσκει και η ιουδαϊκή θρησκεία

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία