Στο νέο της σπίτι θα κοιμηθεί σήμερα η Νίνα,η σκυλίτσα που το βλέμμα της έκανε το γύρο του διαδικτύου.’Περισσότερα από δύο χιλιάδες ήταν τα τηλεφωνήματα καθώς και εκατοντάδες τα μηνύματα  που λάβαμε για την υιοθεσία της Νίνα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπήρχαν πολλές εξαιρετικές περιπτώσεις,καθώς και κλήσεις που δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε αλλά τελικά επιλέξαμε να υιοθετηθεί στο Ηράκλειο από γνωστή φιλόζωη,προσωπική φίλη της Προέδρου της “Ζωφόρος” κας Χουστουλάκη, που πριν λίγο καιρό έχασε από γειρατειά την αγαπημένη σκυλίτσα με την οποία έζησαν μαζί 16 ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα ήρθε από το Ηράκλειο και παρέλαβε τη σκυλίτσα ενώ πριν από λίγη ώρα επικοινωνήσαμε και μας ενημέρωσε ότι η Νίνα δεν έδειξε καμμία δυσφορία με την αλλαγή του περιβάλλοντος και απολαμβάνει τις αγκαλιές και τα χάδια.

Η Νίνα όμως έφερε τύχη και στη νέα της φίλη τη δεκάχρονη Τιτίτσα,που πριν λίγους μήνες βρέθηκε με πέντε όγκους σε κάδο σκουπιδιών.

Μια εξαιρετική οικογένεια που επικοινώνησε για τη σκυλίτσα μετά την υιοθεσία της θέλησε να δει την Τιτίτσα και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα.

Τρεις μέρες τώρα περνάνε αρκετές ώρες μαζί,πηγαίνουν βόλτα και αύριο θα την πάρουν στο σπίτι τους και θα γίνει το νέο μέλος της οικογένειας.

Και ας μη ξεχνάμε ότι γύρω μας υπάρχει και κάποια άλλη “μεγαλοκοπέλα” Νίνα που της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης

Oι ιστορίες τους”

Μετακόμισαν,την εγκατέλειψαν,και τους περιμένει στην είσοδο του σπιτιού τους!

Είχε καρκίνο,είναι σχεδόν τυφλή και την πέταξαν στα σκουπίδια….