Στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων “Αγιος Γεώργιος” χάρισε η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία  πολλά απο τα έργα των μικρών μαθητών , μεταξύ αυτών και Χανιωτών , που συμμετείχαν στον  πανελλήνιο παιδικό διαγωνισμό ” Καλοκαιρινές Αναμνήσεις με Ζώα ” .
Θέλησε έτσι να ενισχύσει την εξαιρετική προσπάθεια που ξεκίνησαν ο Σύλλογος Εργαζομένων  , η Διεύθυνση της κλινικής και η  Διοίκηση του Νοσοκομείου και πολλοί συνδημότες μας  μέσα απο την οποία η  απρόσωπη παιδιατρική κλινική μετατράπηκε σε μια όαση χρωμάτων και  θετικής αύρας για τα παιδιά , που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χανίων .
Όσοι γνωρίζαμε πως ήταν πριν η παιδιατρική κλινική μείναμε εντυπωσιασμένοι με την μετατροπή της σε ένα πραγματικό παιδότοπο .
Παραδώσαμε πάνω από 40 ζωγραφιές που θα ομορφύνουν ακόμη περισσότερο τον χώρο της κλινικής  και πιθανότατα θα τοποθετηθούν και σε άλλους χώρους του νοσοκομείου , όπως μας είπε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Βαρδής Κυριακάκης και η Διευθύντρια της Κλινικής κα Εύα Μπαλωμενάκη , οι οποίοι και μας μετέφεραν τις ευχαριστίες του Διοικητή του Νοσοκομείου κου Μηνά Βουλγαρίδη , που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην διαδικασία της παράδοσης , απουσιάζοντας εκτός Χανίων .
.Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα με το ίδιο μεράκι να προσπαθούν , ώστε οι δύσκολες ώρες για τους νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο , μικρούς και μεγάλους , να γίνουν πιο ανεκτές  και γιατί όχι και πιο ευχάριστες .
.
Δείτε μερικά από τα έργα των παιδιών στο ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης
.