Σήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι,η Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης “Βοήθα με να μπορώ” (https://www.facebook.com/voithamenaboro2016/),με τη στήριξη του σωματείου μας “η προστασία των ζώων” και του σωματείου “Το Νησί” πραγματοποίησε τη δράση “Αδέσποτες Πατούσες-we love animals” με σκοπό τη συγκέντρωση τροφών,φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα αδεσποτάκια μας.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες,η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική με αποτέλεσμα να μαζευτούν αρκετές τροφές,φάρμακα,κουβέρτες και υποσέντονα για τα αδέσποτα της πόλης μας.

Αυτή τη φορά το μεγαλύτερο ποσό των τροφών,φαρμάκων και κουβερτών διατέθηκε στο καταφύγιο στα Νεροκούρου,ενώ το υπόλοιπο σε συμπολίτες μας που φροντίζουν αδέσποτα στις περιοχές Νεροκούρου,Μουρνιές,Βαμβακόπουλο,Σούδα και Ακρωτήρι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την ομάδα “Βοήθα με να μπορώ” και την Ανδρονίκη Μπαχτσαβάνη για την υπέροχη πρωτοβουλία της δράσης με αφορμή τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της ομάδας και όλους εσάς που μας επισκεφτήκατε αυτό το σαββατιάτικο πρωινό και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να γνωριστούμε.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

Ευχαριστούμε το φαρμακείο της κας Μάρως Βεργανελάκη,τα petshop Κουρκούτης και My pet food market,το κτηνιατρείο Χατζηδάκη,το Intown Magazine Chania και το καφέ “THE JAR” που τόσο πρόθυμα μας παραχώρησε ομπρέλα για να προφυλάξουμε τα πράγματα.

Αυτό που θα μας μείνει αξέχαστο από τη σημερινή μέρα ήταν οι φοιτητές της πόλης που ερχόταν για να φέρουν 1-2 κονσέρβες με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους αλλά και ο νεαρός που μας πρόσφερε το καινούριο ριχτάρι του καναπέ του γιατί ¨τα αδέσποτα κρυώνουν περισσότερο”